Psst…er komt nog een topper erbij

Graag verwelkomen wij Lotte Kriesch binnen ons team. Lotte komt per januari ons H-IT Team versterken als marketing en communicatie en medewerker voornamelijk voor H-IT Presentaties.

marketing en communicatie medewerker bij H-IT

Lotte Kriesch

H-IT Presentaties kreeg eind 2015 voet aan de grond nadat wij opmerkten dat er nog veel verbetering mogelijk is op het vlak van PowerPoint presentaties en de daarbij omringde markt. Een jong bedrijf in alle opzichten dus, maar wel één dat valt onder de grote ervaringsparaplu van het bedrijf H-IT.

En, zoals wij van jongs af aan leren; samen staan we sterk. Deze uitdrukking is niet alleen van toepassing op H-IT Presentaties. Ons doel is namelijk niet om u de deur uit te laten wandelen met enkel een mooie PowerPoint. Ons doel is, om samen met u een mooie en doeltreffende presentatie te maken.

Dit realiseren we door samen kritisch te durven kijken naar content en door samen groot te durven denken. Met jaren ervaring op zak deinzen onze grafisch ontwerpers nergens voor terug. Geen van uw wensen of ideeën zijn te gek. Sterker nog, daag ons uit!

Wij zullen u versteld laten staan van de mogelijkheden in PowerPoint en wat PowerPoint voor positief effect kan hebben op uw bedrijf.
Wilt u weten of wij iets aan uw bedrijf kunnen toevoegen?
Neem contact met ons op.
Team H-IT Presentaties
By | 2017-01-02T00:53:34+00:00 december 15th, 2016|Presentaties|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment